Synchronization not working

Question

Hi ,

i have configured my SCCM Lab in my looptop, and configured everything perfect but i’m still straggling a  lot a so i have been trying for a long time but no luck why it is failing synchronization .

After synchronization failed all products are not showing in the software update point

Could you please suggest how can get it done

 

https://snipboard.io/FnDOP6.jpg
https://snipboard.io/LkmfD0.jpg

FnDOP6 - HTMD Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Synchronization not working

LkmfD0 - HTMD Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Synchronization not working

Thanks

 

wsus&wcm logfilesWSUS Sync fail - HTMD Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Synchronization not working SUP Products - HTMD Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Synchronization not working

what i have done so for:

  • Un installed and reinstalled WSUS and SUP
  • Completely opened all network ports form Active Directory

 

solved 0
Krish 7 months 2021-05-07T13:13:41+05:30 3 Answers 16 views Beginner 0

Answers ( 3 )

    0
    2021-05-12T01:25:16+05:30

    Please go through below link, looks like issue similar to you. The forum has discussed that it can be related to .net 4.8 and TLS.

    https://docs.microsoft.com/en-us/answers/questions/58783/wsus-sync-failed.html

    Best answer
    0
    2021-05-07T21:02:33+05:30

    Hello Krish, Which version of SCCM/ConfigMgr you using ? Is WSUS pool in IIS started ?

    Only seems, there might be some problems between WSUS/SUP & Internet.

      0
      2021-05-09T15:56:05+05:30

      Hello Jitesh,

      Thanks for your response

      SCCM Version 2013, using right now my lab
      Any version is not working like 1906 ,2002
      I observed WSUS Pool and IIS is working properly.

      * And I have tried to sync trough WSUS ins server while I trying below attached error is getting.

      https://snipboard.io/spNobS.jpg

Leave an answer

Sorry, you do not have a permission to answer to this question .