VMNETWORK IS NOT SHOWING ON VM Settings

Question

HI Experts,

We Have SCVMM2019, for managing the 2016 Hyper V cluster.
Yesterday I have created Logical Network and VMM Network. I have associated to Hyper v host.The VMNetworks get missing on Virtual Machiance setting,, they dont appear for it. Please find the below screenshot for reference and please help me for fixing

VM SETTINGS - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - VMNETWORK IS NOT SHOWING ON VM Settingsavailability - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - VMNETWORK IS NOT SHOWING ON VM Settings Logical Switch - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - VMNETWORK IS NOT SHOWING ON VM Settingsvtep - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - VMNETWORK IS NOT SHOWING ON VM Settings

solved 0
Muhammad Ashraf 9 months 2020-07-31T20:22:16+05:30 1 Answer 77 views Beginner 0

Answer ( 1 )

    0
    2020-08-01T02:31:37+05:30

    I would recommend using Microsoft SCVMM forum for this question

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=virtualmachinemanager

    Best answer

Leave an answer

Sorry, you do not have a permission to answer to this question .