Application deployment via intune

Question

Myapp2 - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Application deployment via intuneHi Team,

 

I am new to intune and have configured free 30 day trial. I have configured autopilot deployment profile and works perfectly fine on 2 devices. However when i deploy an application as an availablerequired to the group of devices enrolled, it doesn’t perform any actions. Can someone help me in identifying what could be the root cause. Can i test app deployment using 30 day free trial.Myapp - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Application deployment via intune Also, i have tried different argument like msiexec /i app.msi /qb

Myapp1 - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - Application deployment via intune

solved 0
rohilla.lakhan 12 months 2020-07-01T03:04:10+05:30 5 Answers 198 views Beginner 0

Answers ( 5 )

    0
    2020-07-06T21:05:51+05:30

    I think you need to review your detection rule.

    1
    2020-07-01T14:52:07+05:30

    Refer the guide that will help you to troubleshoot the Same error code.

    https://www.anoopcnair.com/intune-management-extension-level-3-troubleshoot/

    Best answer
    0
    2020-07-01T05:51:07+05:30

    I agree with Jitesh … and available assignment works only with user groups NOT with device groups

      1
      2020-07-01T07:18:14+05:30

      Hi Anoop and Jitesh,

      Thanks for your responses. It makes sense now. However now the new issue i have is once the application is made required and it got installed successfully however in the console it says ” The application was not detected after installation completed successfully (0x87D1041C)” I have attached the exact screenshot in the initial question.

    1
    2020-07-01T04:18:45+05:30

    Hello, Check the Free Intune Training Video guide that will help you to understand. If you have any questions let us update!!

    + https://youtu.be/39MyEXBgsuw?list=PL67vGzo-INWO_0e-iSXsMHoRwB1mrTvU4

Leave an answer

Sorry, you do not have a permission to answer to this question .