I am using Configmgr task sequence. When i build an existing device, it works fine however when there is no AD Object then the OSD failed on moveou step. Can anyone help me on this urgently?

Question

I am using Configmgr task sequence. When i build an existing device, it works fine however when there is no AD Object then the OSD failed on moveou step. Can anyone help me on this urgently?error - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - I am using Configmgr task sequence. When i build an existing device, it works fine however when there is no AD Object then the OSD failed on moveou step. Can anyone help me on this urgently?

in progress 0
rohilla.lakhan 4 months 3 Answers 97 views Beginner 0

Answers ( 3 )

  1. Okay, Than after you have executed step to move OU right, in that case please check which account you are using for moving computer is that has sufficient rights

    If you are using any powershell script for moving computers you need to call for account in the TS bottom page and PowerShell execution to set bypass,

    please check below 3 items to fix the issue.

    User account should has right
    Account need to Add in TS
    if you are using PowerShell script execution to bypass

  2. Hi Rohilla,

    Can you please explain more in detail your issue,

    You said failed at move OU step
    is that TS successfully ran at domain join after OS build ?

Leave an answer

Sorry, you do not have a permission to answer to this question .