SCCM OSD is giving error when the machines are UP

Question

Dear Team,

I am getting an error with OSD deployment using task scheduler offline option, I have been used this option for a long but recently when I deployed the image using DVD option offline mode, all tasks done successfully but when by machine starts it started in recovery option.

I am using Dell 5400 Latitude I7 Laptop with SSD.

Boot Error - How To Manage Devices Community Forum - Welcome to the world of Device Management! This is community build by Device Management Admins for Device Management Admins❤️ Ask your questions!! We are here to help you! - SCCM OSD is giving error when the machines are UP

in progress 0
Rajneesh Kaura 3 months 2021-04-19T14:09:49+05:30 5 Answers 17 views Beginner 0

Answers ( 5 )

  1. Hello Rajneesh, I’m unable to read Error code from screenshots! Can you please check and update using snipboard.io .

    Had you tried to reinitiate the deployment and checked ?
    How many incident occurs with Dell 5400 Latitude I7 ?
    Are you getting issue in Individual machine ?

    Generally error occurs when a system file is missing or corrupted, Due to device drivers as well It could be various reason behind the error, Like –

    0xc0000225 – Boot selection failed because a required device is inaccessible
    0xc000000f – An error occurred while attempting to read the boot configuration data.
    0x0000098, 0xc0000034 – Boot Configuration Data file missing required information or does not contain a valid OS entry.
    0xc000014C – The Boot configuration data for your PC is missing or contains errors

    Examine logs to ensure all steps are successfully executed without an issue. SCCM OSD Troubleshooting using SMSTS Log – https://www.anoopcnair.com/sccm-osd-troubleshooting-using-smsts-log-with-vishal-configmgr/

      0
      2021-04-19T15:56:26+05:30

      Dear Jitesh,

      Thanks for your prompt reply first of all this is mbl click because there is no other option I can click and share with you the same.

      And yes I have tried to initiate this on 2-3 machines but the same error, And we are not using anything in the device library whatever default drivers coming in the reference machine we are using the same.

      And regarding the client logs, there is no possibility to get any kind of logs apart from any other log from the server related to this client I don’t think it’s listed because we are using offline media.

Leave an answer

Sorry, you do not have a permission to answer to this question .